Tilbake

Trender for bryllup i 2024

Den største bryllupstrenden i 2024, og i årene fremover, er nok individualitet. Par uttrykker seg mer, er kreative og vil skape en dag som er like unik som dem selv. Så det betyr jo at en trend kanskje ikke er en trend. Det viktigste er at dagen blir slik dere vil ha den, uansett om det er tradisjonelt, utradisjonelt eller helt sprøtt.

 

Blomster

 

Veldig originalt er det nok ikke, men blomster i alle former og mengder er en trend i 2024. Man kan velge farger som forsterker fargepaletten dere har valgt, eller gjerne noe som bryter opp og skaper kontraster. Friske, tørkede, spraymalte eller kanskje dekonstruert? Eller hva med en hel blomstervegg, som dere kan ha enten som fotovegg, bakteppe for vielsen eller begge deler. Kanskje dere skal ha spiselige blomster på eller i maten?

Kaffestuen i Villa Lilleborg

Grønt

 

Det er jo ikke til å komme unna at miljø, bærekraft, plantbasert mat og det naturlige er en trend sånn generelt i 2024. Hva med å ha grønne menyer, masse grønne planter, ha middag i en grønn hage eller bruke grønne duker, lys og annen dekorasjon. En hvit brud mot en grønn bakgrunn blir garantert nydelig.

Trender bryllup 2020 Villa Lilleborg

Små bryllup

 

Flere og flere velger å begrense antall gjester. Ikke bare er det økonomisk, men man får mer tid med hver enkelt gjest og de mer introverte av oss føler oss ikke like utfordret. Et mindre bryllup blir mer intimt og åpner for mange koselige muligheter i form av lokaler og destinasjoner.

 

Inkluderende menyer

 

Det er nok en del vegetarianere, veganere og allergikere som har gått glipp av de store smaksopplevelsene i bryllup. De fleste tenker fisk, kjøtt og kaker med masse melk, nøtter og gluten. Men tenk å være det brudeparet som tenkte på alle? Og kanskje det ble en enda mer spennende og velsmakende meny akkurat på grunn av visse hensyn.
Et godt utvalg av alkoholfri drikke kan også sørge for enda bedre stemning blant dem som ikke kan eller ønsker å drikke alkohol.
Selvsagt er det din og din kjæres dag, og om dere vil ha mest mulig kjøtt, gluten og alkohol så skal dere gå for det, men ved å tilrettelegge for de med andre ønsker og behov, vil dere få enda bedre stemning garantert.

Bryllup på en hverdag eller noe annet litt uvanlig?

 

De aller fleste gifter seg på en lørdag, men en onsdag kan være like fantastisk for både dere og gjestene deres. Et bryllup må ikke følge normen eller å vare hele dagen. En vielse på tinghuset i lunsjen og en middag med nærmeste familie vil for mange være mer enn nok, og kan være like magisk som tredagers på et slott med hundre gjester. Alt er avhengig av hva man gjør det til. Dersom du drømmer mer om å være gift enn å lage fest for andre, så kanskje du og din kjære skal dra på en partur og ha en enkel seremoni, eller samle familien for en middag etter jobb på en fredag? Det er lov å være annerledes og gjøre det som er riktig for dere som par. Det er deres dag!

Trender kan være gøy, bare husk at dere bør kunne se tilbake på bildene og i det minste smile av valget dere tok.

 

Vi ønsker dere en fantastisk dag!

 

Dersom dere ønsker en uforpliktende samtale eller befaring for å se om Villa Lilleborg er det rette stedet for å feire kjærligheten, så gleder vi oss til å fortelle mer om hva vi kan tilby og stille opp med.