Selskap

Villa Lilleborg er et ypperlig selskapslokale til en rekke anledninger slik som bryllup, dåp, julebord, konfirmasjon, minnesamvær eller andre selskap. Selskapslokalet er personlig, elegant og herskapelig. Vi har passende pakker som egner seg til akkurat deres type selskap. Ta kontakt for mer informasjon eller for å motta et uforpliktende tilbud.

 

Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Konfirmasjon

En feiring av et barn som trer inn i de voksnes rekker er en viktig dag for de aller fleste familier. Gjør feiringen uforglemmelig på vakre Villa Lilleborg.

Mer informasjon

Dåp

Tilbring noen fine timer sammen med familie, faddere og venner på Villa Lilleborg. Det er praktisk og enkelt i nærheten av Oslo sentrum, men likevel idyllisk og herskapelig. Når årstid og vær tillater er hagen en oase for barn og voksne.

Mer informasjon

Jubileum

Livet bør jo feires hver dag, men i alle fall når det er noen ekstra spesielle dager. Enten du skal feire rundt tall for bursdag eller bryllup vil Villa Lilleborg være ideelt med mulighet for bordplassering til 65 personer, vakker hage og nærhet til sjø og by. La årene rundes!

Mer informasjon

Mottakelser

Har du noe å feire, et produkt som skal lanseres eller bare vil samle vennegjengen for en fest? Villa Lilleborg er fylt av sjarm og herskapelig stemning, men samtidig uformelt nok til å passe de fleste anledninger. Detaljene i huset og hagen inviterer til vakre bilder og for noen vekkes en barnlig glede over det nostalgiske preget.

Mer informasjon

Minnesamvær

Vi i Villa Lilleborg vil gjerne bidra til at minnesamværet blir en verdig avslutning for familie og venner.

Mer informasjon

Julebord

Samle kolleger, venner eller familie for et julebord i en setting der dere får følelsen av landlig sjarm, men likevel kun er ti minutters taxitur unna bylivet i Oslo sentrum. Villa Lilleborg samarbeider med Gastro Catering som leverer deilig julemat, tapas og annet for den matglade eller kresne. Nyt en kveld der dere kun trenger å bekymre dere for hva dere skal ha på dere. Vi fikser resten.

Mer informasjon

Bryllup

Villa Lilleborg er en velegnet og populær bryllupslokasjon. Her kan du ha både vielse og bryllupsfest på et og samme sted. Villaens interiør og detaljer oppleves som personlig og sjarmerende.

Mer informasjon

Finn inspirasjon

Vi mener at livet bør feires hver dag. I alle fall regelmessig. Hva med deg? Bli inspirert til å holde et selskap eller en fest.

Les mer

Send reservasjonsforespørsel