Tilbake

Planlegg konfirmasjon og finn det perfekte lokalet

Stil på konfirmasjonsfeiringen

Det første dere bør bestemme er hvilken stil konfirmasjonsfesten bør ha. Skal det være en lunsj eller middag, ute eller inne. Skal det være temafest, hageselskap eller plass til alle konfirmantens venner og et dansegulv? Er det formelt eller uformelt? Det er både smart og hyggelig å invitere med dagens hovedperson i planleggingen. Kanskje har han eller hun et ønske som gjør hele prosessen enklere.

 

Budsjett for konfirmasjonsfesten

Når dere har bestemt stilen for selskapet, så er det greit å kartlegge budsjettet. Avhengig av midler til rådighet så kan dere bestemme hvor festen skal holdes, og hva dere kan bestille eller hva dere må gjøre selv.

 

Gjester i konfirmasjonen

Både stilen på festen, budsjettet og lokalene gir retningslinjer for hvor mange gjester dere burde invitere. Lag en liste over planlagt inviterte, og be konfirmanten om han eller hennes innspill. Send ut invitasjonene i god tid. Husk at det ofte er begrensede plasser ved selve seremonien i kirke, rådhus eller lignende.

 

Dekorasjon til konfirmasjonsfeiringen

Det er mye som kan tilpasses og endres ved dekorasjon, så ikke la dere begrenser av stilen på lokalet dere har valgt. Det er mye fint man kan lage selv eller låne av andre, ellers vil mange utleielokaler spesialiserte på selskap ha ting man kan benytte. I tillegg finnes det nettbutikker som eBay og Etsy, med alt man kan tenke seg av spesielle, fine eller morsomme effekter. Hva med å lage til en fotovegg med rekvisitter?

Mat til konfirmasjon

Dersom man kjøper inn catering til en konfirmasjon så krever det lite organisering. De fleste som leverer cateringtjenester tilbyr både henting og levering, i tillegg har mange også servitører ved behov. Det eneste man må gjøre er å bestemme seg for hvilken type mat man ønsker å ha. Igjen er det jo hyggelig å involvere konfirmanten, slik at det blir vellykket på alle fronter.

Lykke til med planlegging og gjennomføring. Og gratulerer med konfirmanten!

 

Kanskje Villa Lilleborg er stedet for konfirmasjonsfesten?
Ta gjerne kontakt for uforpliktende samtale eller befaring.