Tilbake

På tide med en fest - bli inspirert til å holde et selskap eller en fest

Selskap er hyggelig! Uansett om det er bursdagsfeiring, babyshower, jubileum, slektstreff eller en annen festlig anledning, så er det klart den bør feires.

 

Det beste med å arrangere et selskap er å få tilbringe verdifull tid med venner og familie. Men for mange av oss kan det å planlegge og arrangere være en smule stressende. Alt som skal organiseres med sted, mat, opprydning og kanskje dekorering. Vi ønsker jo at både vi og gjestene våre skal sitte igjen med følelsen av en vellykket fest. I tillegg er det jo greit om prosessen i for- og etterkant går så sømløst som mulig.

 

Enten du skal arrangere et selskap hjemme og vil gjøre alt selv, eller velger å leie et lokale, bestille catering og slippe opprydding, så er det en fin start å hente inn inspirasjon.

Den perfekte stemningen for ditt selskap

Temafest

Hva med å slå i bordet og ha en temafest i anledning 50-årsdagen, konfirmasjonen eller vennefesten? Det er uendelige muligheter når det kommer til tema. Avhengig av stedet selskapet skal være kan man muligens også bli inspirert i en retning?

 

Noen forslag til tema kan være:

 

  • Great Gatsby
  • Svart/hvitt
  • Alice i eventyrland
  • Afternoon tea
  • 007 Bond
  • Casino
  • Retro


Alice i eventyrland tema

En klassisk historie man kan gjøre mye moro ut av. Spesielt dersom man har en hage, eller et idyllisk hus i landlig stil.

 

Tenk sløyfer, stoff med mønster, glitter, kaker, te, smørbrød, masse blomster og kanskje noen rekvisitter som minner om store sopper eller dyr?

 

Bruk små og store glassflasker med forskjellig drikke og fest på lapper med teksten: ‘Drikk meg’

 

Sett opp til forskjellige plenspill, legg ut tepper og puter og ha en fantastisk dag.

 

Kleskode: leken sammensetting og muligens litt miss matching.

Et tema setter virkelig farge på festen

Svart/hvitt tema

Sier seg jo selv, men dere kan eksempelvis pynte med hvite og sorte effekter, sløyfer og ballonger. Kanskje dere skal benytte masker? Det er jo bare fantasien som setter stopper her.

Great Gatsby tema

Det glade 20-tallet med glitter og glamour. Kle dere i flapper-kjoler, hatter, fjær, vifter, dresser og hodebånd med paljetter. Det er kanskje unødvendig å nevne at det bør serveres bobler i brede champagneglass?!

Gull og glitter bistår med stemning

Vi håper du ble inspirert til å feire mer!

 

Dersom du ser etter et nydelig lokale til din fest eller arrangement, ta gjerne kontakt med oss i Villa Lilleborg. Vi har lang erfaring med alle typer selskap og vårt hus bare venter på å fylles av fine folk og god stemning.

 

Kontakt oss via skjema, mail eller telefon.