Hovmester på Villa Lilleborg

Sofie er vår hovmester her på Villa Lilleborg. Hun kjenner huset, hagen og området godt, og har tilrettelagt for mange vellykkede bryllup, selskap og arrangementer.

 

Noen dager er jo litt viktigere enn andre. Da er det godt å vite at Sofie har omfattende erfaring fra servicebransjen, restaurant og servering. Hun strekker seg gjerne litt lengre, og vil sammen med sitt team gjøre alt for at deres dag skal bli ekstra spesiell.

 

 

Foto: Helena Krekling

Villa Lilleborg er et unikt lokale med mye historie, vakre detaljer og sjarm. Det er utrolig hyggelig når vi kan bidra til å skape minner for livet, både for - og sammen med - våre gjester.

– Sofie Linea Ova Behrendt

Om Villa Lilleborg

Villa Lilleborg er et herskaplig selskapslokale på Ormøya, en øy i Oslofjorden. Fra Oslo sentralstasjon tar det ca. 10 minutter å kjøre ut hit og her møtes du av vårt vakre og elegante hus som ble bygget i 1862 og er vel bevart i original stil.

 

I 1976 ble huset erklært verneverdig, og året etter stod første arrangement. Huset ligger i en stor og flott hage med nydelig utsikt mot Ormsundet. Selv om dere har alle byens praktiske muligheter tilgjengelig noen minutter unna, føles det likevel behagelig bortgjemt og fylt av landlig idyll.

 

Dere vil oppleve at selv med muligheten for 64 personer til middag, opplevelse lokalet intimt og særegent. Hagen gir ekstra rom bevegelse, samt muligheten til å ta vakre bilder.

 

 

Foto: Helena Krekling

 

Ønsker du å leie villaen?

Ta kontakt