Reservasjon

Reservasjon sendes til villa.lilleborg@4service.no. Reservasjonen bekreftes først når faktura på husleie er utsendt og husleien er innbetalt.

Befaring

Befaring er mulig til oppsatte tidspunkt med hovmester. Befaringer holdes i utgangspunktet i normal arbeidstid mellom 10.00-15.00 man-fre. Ta kontakt for å avtale befaring.

Leie av lokalet

Søn-torsdag Kr 5.000,-
Fre-lørdag, oktober til mars Kr 6.000,-
Fre-lørdag, april til september Kr 10.000,-

Husleie og avbestilling

Etter innbetalt husleie/depositum operer vi med en 6 måneders avbestillingsfrist. Kanselleres selskapet innen 6 måneder før planlagt arrangementsdato vil husleien bli tilbakebetalt til konto.

Kapasitet

Maks antall til middag: 64 gjester.
Maks antall etter middag: 80 gjester.

Parkeringsplasser

Vi disponerer ca. 10-12 parkeringsplasser. Bilen kan stå over natten, men må flyttes tidlig neste morgen (før 10.00 eller tidligere ved selskap). Mulighet for betalt parkering nede ved badeplassen ca. 200m fra villaen.

Tidspunkter

Søn-Tors servering til 23.00, lokalet må være tomt innen 23:30.

Fre-Lør servering til 01.00, lokalet må være tomt 01:30.

Personalet er på stedet ca. 2 timer før gjestene ankommer, og ca. 1 time etter avreise. Ved vielse på villaen møter personalet opp 3 timer før.

Personell

Villaen er et skjørt bygg og vi krever at man har personalet fra oss til stede under arrangementet. Hovmester vil sammen med kunden sette opp det antallet som er nødvendig for å sikre god flyt. F.eks. til 64 personer med 3-retters meny beregner vi en hovmester og tre servitører.
Hovmester: Kr 695,- per time
Servitør: Kr 595,- per servitør per time

Servering

Vi anbefaler å benytte vår samarbeidspartner Gastro Catering som matleverandør. Ved annen catering avtales dette særskilt på forhånd. Kjøkkenet vil ikke kunne brukes av andre enn vår samarbeidspartner.

 

ENDRINGSFRISTER – CATERING

For selskaper under 50 personer er fristen klokken 12.00 tre hverdager før leveranse.
For selskaper over 50 personer er fristen klokken 12.00 fire hverdager før leveranse.

 

Alkohol og andre drikkevarer

Det er lov med medbrakte drikkevarer. Kunden er selv ansvarlig for å søke om, og ta med gyldig skjenkebevilling til arrangementet om alkohol skal skjenkes. All alkohol leveres til personalet i forkant og serveres av personalet. Sprit måles opp etter norsk lov av personalet.

Drinker

Enkle 3-komponentsdrinker er mulig. Ingen blender eller shaker.

Vask av lokale

Vask av lokale tilkommer etter selskapet. Pris kr. 2500,-

Blomster

Kunden går i dialog med hovmester om blomstervalg. Det er mulig å sende inspirasjonsbilder eller spesifikke blomsterønsker. Ved ingen spesifikke ønsker velger hovmester passende blomster til arrangementet.

Vielse

Det er mulig med vielse på villaen. Det rigges opp til vielse utendørs mellom våre to vakre trær. Det stelles i stand med rød løper og stoler på siden for gjestene. Ved regn vil det rigges til innendørs vielse i den særegne stuen. Vigsler ordner kunden selv. Det tilkommer et ekstra gebyr for vielse på villaen på kr. 2.500, – Det kan dessverre ikke kastes ris, konfetti eller annet under vielse. Kun organiske produkter og dette må avtales på forhånd.

Telt

Telt er i utgangspunktet ikke lov. Det er heller ikke lov å henge noe på bygget. Det kan godkjennes telt på grusen i hagen ved avtale

Ankomst med båt

Det er mulig, men må søkes om særskilt til Knut Von Trepka. Telefon Knut: 930 33 113

Bordplassering

Bordoppsettet på villaen består av: to langbord i hovedsal, og to i vinterhagen. Dette for maks utnyttelse av plass. Det er dessverre ikke mulig med runde bord eller hestesko oppsett. Vi har én barnestol på villaen til deres disposisjon.

Projektor

Vi har lerret, men dessverre ikke selve projektoren.

Musikkanlegg

Vi har anlegg hvor man kan kobles på med AUX-kabel. Her har vi adapter. Vi har ikke mikrofon.

Dansegulv

Kan rigges til etter servering av middag. Dansegulvet rigges til i hovedsalen.

Ankomst for funksjonshemmede

Huset er fredet og fra 1800-tallet. Det er derfor dessverre ikke veldig enkelt å ferdes med rullestol på lokalets eiendom, men det er mulig.

Live musikk/band/DJ

Det er mulig, men kunden må selv ordne slik at vedkommende har med eget utstyr. Det må rigges til etter serveringen pga plass.

Grilling på villaen

Grill er lov som alternativ, men da kun som cateringløsning fra vår samarbeidspartner. Avtales særskilt på forhånd.

Generell orden

Gjestene forplikter seg til å holde en generell orden under selskapet og respektere skjørheten til villaen. Ved eventuelle skader eller ødeleggelser på huset/husets utstyr vil det kunne tilkomme et gebyr basert på skadens omfang. Det er strengt forbudt å bade i sjøen under selskapet.

Regelbrudd

Personalet har rett til å bortvise folk fra lokalet som ikke overholder reglene. Gebyr kan også tilkomme ved nødvendighet e.g. oppkast, ødeleggelser, skader på bygget.