Tilbake

De viktigste tingene på dåpsdagen

Uansett om dere har valgt humanetisk eller kristelig dåp, så er det er veldig spesiell og fin dag for foreldre, eventuelle søsken og besteforeldre. Det viktigste med denne dagen er gjerne å samle nær familie, faddere og venner til en feiring av barnet. Men for å få til det, så er det to andre faktorer som blir veldig viktige.

Hvor skal dere ha festen?

Dersom man ikke har plass hjemme, i hagen eller bakgården og man ønsker å leie et lokale, så finnes det mye å velge i både i og rundt Oslo. Det er uansett smart å tenke på hvordan dere og gjestene enkelt og praktisk kommer dere til og fra et lokale. Og hvordan ønsker dere at selve området rundt skal være? Hage, nær sjøen, ved skogen eller sentralt i bykjernen?

 

Antall gjester, eventuelt tema og hvor formelt selskapet skal være, vil nødvendigvis ha noe å si for valg av lokale. I tillegg til årstid og økonomi. Men det finnes mange gode alternativ som passer både lommebok og ønske.

 

Hva skal dere servere?

Noen velger å lage maten selv, andre velger å ha selskapet på en restaurant eller bestille catering. Mange selskapslokaler tilbyr catering via samarbeid med leverandører. Dette vil ofte være prisgunstig da dere kan få en pakkepris.

Tapas eller klassisk buffet er både enkelt og praktisk ved dåpsfeiring. Det er mye godt og variert, og de fleste vil finne noe de liker. Sørg gjerne for å ha en variert meny slik at også de med allergier eller spesielle matpreferanser kan meske seg litt ekstra. De fleste som leverer catering vil kunne tilpasse etter ønske og behov, og utvalget av vegetariske og veganske alternativ er stigende.

Ønsker dere en uforpliktende samtale om muligheter og eventuell befaring av Villa Lilleborg? Fyll inn kontaktskjemaet under eller ring oss gjerne.

Ta kontakt